Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τον αδερφό του (pic)

Gazzetta team
Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τον αδερφό του (pic)

bet365

Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, έχασε την ζωή του λόγω λευχαιμίας και ο διεθνής αμυντικός ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram τιμώντας τη μνήμη του.

Ο αδερφός του έμπειρου στόπερ, Δημήτρης, έφυγε από λευχαιμία σε ηλικία 34 ετών και ο Βαγγέλης δημιούργησε το σωματείο "Save Moras", μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να γίνει δότης μυελού των οστών για να βοηθήσει συνανθρώπους του που το έχουν ανάγκη.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή:

«2 χρόνια χωρίς εσένα. Θα ήταν όμορφο όλο αυτό να ήταν ένα διάλειμμα όπως στη φωτογραφία και να επιστρέψεις πίσω άλλα δυστυχώς δεν είναι. Την πραγματικότητα είναι δύσκολο να την αποδεχθείς άλλα πρέπει να συνεχίζω να κοιτάω μπροστά. Το σωματείο σου "Save Moras" συνεχίζει και είμαι σίγουρος ότι είσαι περήφανος για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και Ιταλία που συνεχίζουν να δίνουν το μήνυμα που ήθελες 'Γίνε δότης μυελού τον οστών "www.savemoras.com'. Για μένα θα είσαι πάντοτε ο μεγάλος μου αδελφός!!».

2 χρόνια χωρίς εσένα . Θα ήταν όμορφο όλο αυτο να ήταν ένα διάλειμμα οπως στην φωτογραφία και να επέστρεψες πίσω αλλα δυστυχώς δεν είναι . Την πραγματικότητα είναι δύσκολο να την αποδεχτείς αλλα πρέπει να συνεχίζω να κοιτάω μπροστά . Το σωματείο σου @savemoras συνεχίζει και είμαι σίγουρος οτι εισαι περήφανος για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και Ιταλία που συνεχίζουν να δίνουν το μήνυμα που ηθελες "Γίνε δότης μυελού τον οστών " www.savemoras.com Για μένα θα εισαι πάντοτε ο μεγάλος μου αδελφός !! ❤️ Sono passati 2 anni senza di te . Sarebbe stato bello che tutto questo è una pausa come nella foto però non e. La realtà e difficile accettarla però devo continuare a guardare avanti. La tua fondazione @savemoras si va avanti e sono sicuro che sei orgoglioso di tutte le persone in Grecia e italia che continuano a dare il messaggio che volevi "diventa donatore di midollo osseo" www.savemoras.com Per me sarai sempre il mio grande fratello ❤️ #savemoras #savealife #donatebonemarrow #donate #midolloosseo #saveμορας @savemoras #ενημερωση #χαρισεζωη #γινεδοτηςμυελουτωνοστων

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moras Vangelis (@moras_vangelis) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα