Αποφασίζουν Στανόγεβιτς και Μίχελ

Αποφασίζουν Στανόγεβιτς και Μίχελ

Αποφασίζουν Στανόγεβιτς και Μίχελ

bet365

Ανοικτά παραμένουν τα μεταγραφικά ζητήματα στον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο προπονητή και τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή να αποφασίζουν για τις τελικές επιλογές σ’ ότι αφορά τον χαφ και τον στόπερ.

Ο «Δικέφαλος» δεν έχει κλείσει τη μεταγραφική ατζέντα του, ο Στανόγεβιτς «καίγεται» για την απόκτηση ενός χαφ, με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ τους μέσους που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Σ’ ότι αφορά την περίπτωση του στόπερ, δύο είναι οι υποψήφιοι, όπως ανέφερε το gazzetta.gr, ο Κάρλος Ζαμπράνο και ο Τζουζέπε Μπελούσι. Ο πρώτος αποτελεί επιλογή της διοίκησης και ο δεύτερος φαίνεται να καλύπτει αυτά που θέλει η τεχνική ηγεσία.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μίχελ και Στανόγεβιτς αναμένεται να συναντηθούν και να μιλήσουν από κοντά την Τρίτη (18/7) για τα μεταγραφικά ζητήματα και να προχωρήσουν στις εισηγήσεις τους προς τον Ιβάν Σαββίδη. Όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει το τελευταίο διάστημα ο 43χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ, από την επαφή του με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, μετά το φιλικό με την Ανόρθωση, θα προκύψουν οι τελικές επιλογές για τις δύο θέσεις.

Για το χαφ ο Λούμπος Μίχελ έχει κάνει μια προεργασία, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα των ποδοσφαιριστών (Κωνσταντινίδης, Ουάρντα, Κοροβέσης) που δεν υπολογίζονται (ενδεχομένως στη λίστα να είναι και οι Λημνιός, Ζάιρο) από τον Στανόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα