Το αφιέρωμα των Σέρβων στον Ολυμπιακό!

Το αφιέρωμα των Σέρβων στον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Το αφιέρωμα των Σέρβων στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και έτσι σερβική ιστοσελίδα παρουσίασε τους «ερυθρολεύκους» στο κοινό της χώρας της.

Ένα αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό επέλεξε να κάνει η σερβική ιστοσελίδα novosti με αφορμή την πιθανή μονομαχία των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά για την κυριαρχία των Πειραιωτών στο ελληνικό πρωτάθλημα (44 τίτλοι, αλλά και τα 15 στα τελευταία 17 χρόνια. Ακόμα αναφέρεται πως το ρόστερ αξίζει 81 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt, ενώ εστιάζουν στον πιο ακριβό παίκτη του Κώστα Φορτούνη (κοστολογείται στα 9 εκατ. ευρώ)

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μίλαν - Ντόρτμουντ, αν ο Ομπαμεγιάνγκ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Επίσης παρουσιάζονται οι μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρολεύκων το καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν ειδικές ενότητες για τον Μπέσνικ Χάσι και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Τέλος στο άρθρο επισημαίνεται η παρουσία και η πολύ καλή απόδοση των Σέρβων, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Μάρκο Πάντελιτς και Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην ελληνική ομάδα παλαιότερα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα