«Ερυθρόλευκος» αγιασμός παρουσία Μαρινάκη (pics & vid)

«Ερυθρόλευκος» αγιασμός παρουσία Μαρινάκη (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκος» αγιασμός παρουσία Μαρινάκη (pics & vid)

bet365

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Ολυμπιακού στον Ρέντη, παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δείτε φωτό.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέστη στον Ρέντη για τον ετήσιο και καθιερωμένο αγιασμό του συλλόγου. Εκεί φυσικά ήταν και ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να τα πει με τους ανθρώπους της ομάδας, τον Χάσι και τους παίκτες.

Ο Πατέρας Δημήτριος καθαγίασε την ομάδα, αλλά και τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου. Ευχήθηκε τα καλύτερα, αρχής γενομένης από τα προκριματικά για το UEFA Champions League και πάνω από όλα, ευχήθηκε υγεία και ψυχική δύναμη στους ποδοσφαιριστές και σε όλους όσοι καθημερινά αγωνίζονται, για το καλό του συλλόγου. Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο είχαν.

Δείτε στην Gallery φωτό:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα