Η Premier League ταξιδεύει στο Χονγκ Κονγκ!

Gazzetta team
Η Premier League ταξιδεύει στο Χονγκ Κονγκ!

bet365

Σας έλειψε η Premier League; Λίβερπουλ, Λέστερ, Γουέστ Μπρομ και Κρίσταλ Πάλας επιστρέφουν στη δράση στο Χονγκ Κονγκ, σε αποκλειστική μετάδοση από την COSMOTE TV.

H τρομερή διάδοση της Premier League σε χώρες εκτός Ευρώπης κάνει τις ομάδες να ταξιδεύουν αρκετά χιλιόμετρα πριν την έναρξη της επίσημης σεζόν, καθώς η ζήτηση είναι τεράστια.

Το Premier League Asia Trophy είναι ένα τουρνουά τεσσάρων ομάδων, το οποίο ξεκινά στις 19 Ιουλίου και ολοκληρώνεται με τον τελικό στις 22. Φυσικά, όλα τα ματς έγιναν Sold Out σε χρόνο ρεκόρ! Είναι η πρώτη φορά που στη διοργάνωση συμμετέχουν μόνο ομάδες από την Premier League, γεγονός που έδωσε έξτρα ενδιαφέρον και προκάλεσε... πανικό. Τα περισσότερα από 50.000 εισιτήρια που διατέθηκαν σε 24 ώρες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Η δράση ξεκινά στις 13.00 με το παιχνίδι ανάμεσα στη Λέστερ και την Γουέστ Μπρομ, ενώ στις 15.30 το μεγαλύτερο όνομα της διοργάνωσης, η Λίβερπουλ, αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας. Το Σάββατο, στις 22 του μήνα ο μικρός τελικός διεξάγεται στις 13.00 και ο τελικός στις 15.30.

Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 1HD, που... κάνει προθέρμανση για τον χειμώνα!

«Πρέπει να χρησιμοποιείς παιχνίδια σαν αυτά ως την πιο εντατική προπόνηση που θα μπορούσες ποτέ να σχεδιάσεις», τόνισε ο προπονητής των Ρεντς, Γίργκεν Κλοπ, ο οποίος πήρε μαζί του τα αστέρια Φιρμίνο και Κουτίνιο, καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα που προκάλεσε αίσθηση, τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι παίκτες της Λίβερπουλ μάλιστα έδειξαν και το κοινωνικό τους πρόσωπο, αφού επισκέφτηκαν παιδικό νοσοκομείο στο Χονγκ Κονγκ.

«Οι ομάδες πραγματικά ανυπομονούν και ξέρουν ότι υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το τουρνουά που θα παίξουν», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Μάστερς, Managing Director της Premier League και οι σύλλογοι που θα πάρουν μέρος ετοιμάζονται να δοκιμάσουν πράγματα με αντιπάλους που θα βρουν μπροστά τους στη σεζόν. Η καρδιά της Premier League λοιπόν χτυπά από το Χονγκ Κονγκ φέτος τον Ιούλιο και η COSMOTE TV θα είναι πιστή στο ραντεβού της!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα