Πιέζει ο Στογίλκοβιτς, αναμονή για Τσοπ!

Πιέζει ο Στογίλκοβιτς, αναμονή για Τσοπ!

Νίκος Αθανασίου
Πιέζει ο Στογίλκοβιτς, αναμονή για Τσοπ!

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός πιέζει την Μπράγκα να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της για να προχωρήσει ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό. Περιμένει εξελίξεις στην υπόθεση Τσοπ το «τριφύλλι».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr, ο Νίκολα Στογίλκοβιτς, είναι μία από τις περιπτώσεις επιθετικών που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό. Το υψηλό ενοίκιο(500.000) που ζητά η Μπράγκα για δανεισμό του ποδοσφαιριστή έχει «κολλήσει» την υπόθεση την ώρα που ο Σέρβος στράικερ έχει στον... πάγο τις υπόλοιπες προτάσεις και πιέζει τους Πορτογάλους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για να προχωρήσει η μετακίνηση του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Όσο περνά ο καιρός και το «τριφύλλι» δεν παίρνει επιθετικό, τόσο πιο κοντά θα έρχεται η υπόθεσή του.

Από κει και πέρα, στο gazzetta.gr διαβάσατε εδώ και μέρες αποκλειστικά για την ύπαρξη του ονόματος του Ντούγε Τσοπ στην «πράσινη» λίστα. Ο Κροάτης επιθετικός ανήκει στην Κάλιαρι, είναι η καλύτερη περίπτωση από όσες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά παράλληλα και η πιο δύσκολη! Ο Παναθηναϊκός, πάντως, το... παλεύει και βρίσκεται στην αναμονή για να δει αν μπορεί να κάνει το «μπαμ» και να ντύσει στα πράσινα τον διεθνή Κροάτη επιθετικό με γεμάτες χρονιές στην Πριμέρα και καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα