Στον Απόλλωνα ο Τάσος Παπάζογλου!

Gazzetta team
Στον Απόλλωνα ο Τάσος Παπάζογλου!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε και την μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη νεοφώτιστη ομάδα στην Super League.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε ολοκληρωθεί από το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο απέμεναν οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά. Ο Τάσος Παπάζογλου βρέθηκε στην Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας πέρασε με επιτυχία και τις δύο εξετάσεις για να υπογράψει στη συνέχεια το νέο του συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Ο 29χρονος αμυντικός (ο οποίος στον Παναιτωλικό αγωνίστηκε και ως αμυντικό χαφ) έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν πέρσι μιας και υπέστη ρήξη χιαστών αλλά τελικά πρόλαβε ν' αγωνιστεί στα τελευταία πέντε παιχνίδια της χρονιάς. Το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του φάνηκε και στις εξετάσεις που πέρασε από τον Απόλλωνα με τον οποίο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Παπάζογλου ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Βουλγαρία, αποτελεί ακόμα μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου. Γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1988, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Παναιτωλικό, Ξάνθη, ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό ενώ υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα