Τζουγκάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Θεώρησα πως δεν μπορούσε να βοηθήσει ο Μπραντάο»

Τζουγκάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Θεώρησα πως δεν μπορούσε να βοηθήσει ο Μπραντάο»

bet365

Ο άλλοτε φορ του ΟΦΗ, Ντράγκαν Τζουγκάνοβτς μιλάει στο gazzetta.gr για την απόφαση του να μην προχωρήσει η μεταγραφή του Μπραντάο στην Μπόρνεο από την Ινδονησία.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Οντένσε - Νόρτζελαντ, αν η Οντένσε σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (21+).

Ο Μπραντάο στα 37 του κουβαλάει μια σπουδαία καριέρα στις πλάτες του. Οι μετοχές εκτοξεύθηκαν στην επταετία όπου αγωνίστηκε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ σκοράροντας 65 γκολ σε 140 ματς. Στην Μαρσέιγ (82 συμ/17 γκολ) μπορεί να μην κατάφερε να επαναλάβει ανάλογες επιδόσεις, ωστόσο η παρουσία ήταν κάτι περισσότερο από αξιοπρεπής.

Η καριέρα του Βραζιλιάνου φορ πήρε την κάτω βόλτα μετά την αποχώρηση του από την Μπαστιά.

Το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να επιστρέψει στην Λοντρίνα, ομάδα στην οποία είχε διαπρέψει ο πατέρας του, την δεκαετία του '70.

Πρόκειται για ομάδα Β΄ κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος στην οποία παρέμεινε για λιγότερο από τέσσερις μήνες σκοράροντας 1 γκολ σε 9 ματς.

Οι «καρχαρίες» τον παραχώρησαν τον περασμένο Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού στην Τρικορντιάνο. Πρόκειται για σύλλογο που ιδρύθηκε το 2008! Εκεί ο Μπραντάο δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί παίζοντας σε μόλις ένα παιχνίδι.

Ακολούθησε δύο μήνες αργότερα η επιστροφή του στην Λοντρίνα δίχως όμως και εκεί να θυμίζει τον φορ που διέπρεψε στο Champions League.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος τον άφησε ελεύθερο και έναν μήνα αργότερα, ο Μπραντάο προτάθηκε στην Πουσαμάνια Μπόρνεο, ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα Ινδονησίας.

Ο παλαίμαχος φορ του ΟΦΗ, Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς έψαχνε στην Μπόρνεο έναν Marquee Player, που θα μπορούσε να ανεβάσει ένα σκαλί πιο πάνω τον σύλλογο δίνοντας στο σκοράρισμα.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αν και το όνομα του Μπραντάο έπαιξε δυνατά πριν από τρεις μήνες εντούτοις τον έκοψε.

Όπως εξηγεί στο gazzetta.gr δεν πείσθηκε από τον βαθμό ετοιμότητας του πρώην στράικερ της Μαρσέιγ και μάλιστα εκφράζει τις επιφυλάξεις του για την κατάσταση που βρίσκεται ο Μπραντάο.

«Αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση. Δεν νομίζω μπορεί να βοηθήσει τώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τον φέραμε στην ομάδα. Η απόφαση αφορούσε περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι, αν και ήθελε τρελά λεφτά για τα δεδομένα και το μπάτζετ της Μπόρνεο.

Δεν ήρθε εδώ. Τον είδα σε κάποια video και δεν εντυπωσιάστηκα. Νομίζω πως έχασε την ταχύτητα του και δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Απλά είναι δυνατός στον αέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος υπηρέτησε την Μαρσέιγ τόσο ως αθλητικός διευθυντής, όσο και ως προπονητής γνωρίζει όσοι λίγοι τον Μπραντάο.

Ο νεοφερμένος τεχνικός του Λεβαδειακού παρά τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν αναφορικά με τον 37χρονο φορ εισηγήθηκε στον Γιάννη Κομπότη την απόκτηση του Βραζιλιάνου θεωρώντας πως ακόμη και τώρα που κολλάει τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα είναι σε θέση να βοηθήσει του Βοιωτούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα