Κρίστινσον: «Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»

Κρίστινσον: «Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»

Gazzetta team
Κρίστινσον: «Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»

bet365

Στην αξία του Ολυμπιακού στάθηκε ο τεχνικός της Λόκερεν μετά το ισόπαλο (0-0) φιλικό, το οποίο έριξε και την αυλαία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Οντένσε - Νόρτζελαντ, αν η Οντένσε σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (21+).

O τεχνικός της Λόκερεν, ομάδα που αντιμετώπισε τελευταία ο Ολυμπιακός κατά την προετοιμασία του επί βελγικού εδάφους στάθηκε στην αξία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ρούναρ Κρίστινσον είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισαν οι παίκτες του στα φιλικά που έδωσαν.

«Η άμυνά μας έκλεινε καλά, είχαμε καλές στιγμές. Θυμηθείτε ότι παίζαμε με την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα που είδαμε εδώ. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε βελτίωση. Είχαμε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες μας με τους Μίριτς και Σέντερ, είμαστε αισιόδοξοι για το ματς με την Κλαμπ Μπριζ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα