Η Μπάγερν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Ρενάτο Σάντσες

Η Μπάγερν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Ρενάτο Σάντσες

Η Μπάγερν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Ρενάτο Σάντσες

bet365

Ο πρόεδρος της Μπάγεν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε ότι η Μίλαν θέλει να αποκτήσει τον Πορτογάλο μέσο, Ρενάτο Σάντσες, όμως τόνισε ότι δεν υπάρχει συμφωνία.

Από το Σάββατο (15/07) είχε γίνει γνωστό ότι οι Rossoneri θέλουν τον 20χρονο και τώρα έγινε ουσιαστικά και επίσημο. «Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Ρενάτο Σάντσες, όμως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία» είπε ο πρόεδρος των Βαυαρών στην Bild. Η Μπάγερν τον πήρε πέρυσι από την Μπενφίκα αντί 35+45 εκατ. ευρώ και η Μίλαν τώρα προσέφερε 7 εκατ. για δανεισμό δύο ετών με option αγοράς 40 εκατ. το 2019. Οπως προκύπτει, το ποσό μπορεί να φτάσει και στα 80 εκατ. αν επιτευχθούν κάποια φιλόδοξα bonus, όπως αυτό της κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας (20). Ο Σάντσες έπαιξε σε μόλις 6 αγώνες της Bundesliga ως βασικός (11 ως αλλαγή) το 2016-17 και κυρίως ερχόμενος από τον πάγκο έφτασε τις 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας χρόνο συμμετοχής σχεζόν 1.300 λεπτά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα