Μόνο η ανακοίνωση μένει για Παπάζογλου στον Απόλλωνα

Μόνο η ανακοίνωση μένει για Παπάζογλου στον Απόλλωνα

bet365

O Τάσος Παπάζογλου τα έχει βρει σε όλα με τον Απόλλωνα, αύριο θα περάσει ιατρικά και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Οντένσε - Νόρτζελαντ, αν η Οντένσε σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (21+).

Ο Τάσος Παπάζογλου είναι πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 28χρονος αμυντικός, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικός, είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του με αυτές των Κέρκυρα, Λεβαδειακού, Πλατανιά και Απόλλωνα να ξεχωρίζουν.

Ωστόσο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι αυτή που τα έχει βρει μαζί του και όλα δείχνουν ότι εκείνος μαζί με τον Μπαρτολίνι θα συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο του Άκη Μάντζιου, μιας και αύριο θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνεται.

Ο Παπάζογλου ολοκλήρωσε τη σεζόν που μας πέρασε με μόλις πέντε συμμετοχές λόγω ενός τραυματισμού που είχε.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο και μετρά 100 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ ενώ ποτέ δεν έχει αποβληθεί με απευθείας κόκκινη! Οι τέσσερις φορές που έχει αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο ήταν με δεύτερη κίτρινη.

Θυμίζουμε ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανσερραϊκό, όπου και έμεινε από το 2007 ως το 2011, στη συνέχεια τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, στον οποίο και πήρε εμπειρία από Champions και Europa League.

Το 2014 ήρθε στην πορεία του ο ΑΠΟΕΛ, μετά η Ξάνθη και από το 2015 μέχρι πρότεινος άνηκε στον Παναιτωλικό.

Όλα δείχνουν ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα γίνει η 6η ομάδα στην καριέρα του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα