Νίκη Λαμίας με Λεβαδειακό, στο Καρπενήσι ο Μπραντάο (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Νίκη Λαμίας με Λεβαδειακό, στο Καρπενήσι ο Μπραντάο (pics & vid)

bet365

Φιλική νίκη της Λαμίας με Λεβαδειακό στο Καρπενήσι με 1-0 και ενώ έφτασε εκεί για τους Βοιωτούς ο Βραζιλιάνος άσος Μπραντάο. Θλάση ο Βάντερσον.
Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου ο ΠΑΣ Λαμία έδειξε καλή εικόνα με Λεβαδειακό και κέρδισε 1-0 παρουσία και φιλάθλων του. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε στο 35ο λεπτό ο Σλοβένος Ματέι Ποντλόγκαρ μετά από λάθος στην άμυνα των Βοιωτών.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Σάρλες - ο Βραζιλιάνος φορ δοκιμάζεται από τον Μπάμπη Τεννέ - και οποίος έκανε ένα καλό σουτ, αλλά ο Σωτηρίου (αντικατέστησε τον Ναμάσκο) αντέδρασε σωστά. Οι Μπάμπης Τεννες και Ζοσέ Ανιγκό χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους. Στο μεταξύ στο Καρπενήσι έφτασε και ο Μπραντάο και είδε τον αγώνα και ενώ θα περάσει από εξετάσεις για να υπογράψει στον Λεβαδειακό.
Ο Λεβαδειακός σκόραρε στο 72ο λεπτό όμως το τέρμα της ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Ματθαίος Καψάσκης πάσαρε στον Λέοναρντ Σένκα, ο οποίος με την σειρά του τροφοδότησε τον Στέλιο Βασιλείου που σούταρε, ο Νίκος Παπαδόπουλος απέκρουσε με τα πόδια σωτήρια και στην επαναφορά το γκολ που πέτυχε ο Ματθαίος Καψάσκης υποδείχτηκε ως οφσάιντ από τον β' βοηθό Θοδωρή Κατσαρό και έτσι δεν μέτρησε ποτέ.
Λεβαδειακός: Ναμάσκο(46΄Δασκαλάκης), Τόπι(46΄ Χατζηλάμπρος), Ζαραδούκας (46΄ Μάγκας), Τριποτσέρης (46΄ Τσαμπούρης), Μεντί(46΄ Καψάσκης), Καραχάλιος (46΄ Σένκα), Νιάσε(46΄ Τζαφάρ), Γιουσούφ (46΄ Μόισε), Τόνι Σιλβα(46΄ Βασιλείου), Μπελγκαζαουνί(46΄ Καλτσάς) και Γιακουμάκης (46΄ Ζεζίνιο)
Για την Λαμία δεν έπαιξε λόγω θλάσης ο Βάντερσον. Για τον ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησαν: Πίτκας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Ποντλόγκαρ, Μπλάζιτς, Βουό και Μπουλούλης. Έπαιξαν επίσης και οι: Παπαργυρίου, Μανιάς, Τσέλιος, Όμο, Πατσαρούχας, Κααγιάννης, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Σάρλες, Φράγκος και Παπαδόπουλος. Δείτε φωτό (σ.σ. είναι από το site Lamianow).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα