Δε θα φύγει εύκολα ο Ουάρντα

Δε θα φύγει εύκολα ο Ουάρντα

Gazzetta team
Δε θα φύγει εύκολα ο Ουάρντα

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ έχει ένα «πονοκέφαλο», που ακούει στο όνομα: Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά, ωστόσο η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι, μάλλον, δύσκολη.

Το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο της αποστολή του ΠΑΟΚ στο Αμστερνταμ ο Λούμπος Μίχελ και ο Παντελής Κωνσταντινίδης έκαναν μια ακόμη κουβέντα με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, που δεν υπολογίζεται, σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα τη καριέρα του.

Ο Ουάρντα επιμένει να θεωρεί ότι αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας, στην Τούμπα αφού του επέτρεψαν να προπονείται μαζί με την ομάδα, δεν έχουν ανάλογες σκέψεις και το έχουν μεταφέρει πολλές φορές στον ποδοσφαιριστή και τους μάνατζερ του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ελβετική εφημερίδα «Blick» σήμερα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Γκρασχόπερ, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν ανάλογη ενημέρωση, γνωρίζουν μόνο ότι η βελγική Αντβέρπ τους έχουν ενοχλήσει για τον Ουάρντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα