Η πλέον κρίσιμη διαπραγμάτευση για το μέλλον της Super League!

Η πλέον κρίσιμη διαπραγμάτευση για το μέλλον της Super League!

Η πλέον κρίσιμη διαπραγμάτευση για το μέλλον της Super League!

Η Super League έχει την Δευτέρα προγραμματισμένες επαφές με τη NOVA που μπορεί να καθορίσουν ακόμα και το μέλλον και την βιωσιμότητα της Λίγκας!

Οι πλέον κρίσιμες διαπραγματεύσεις της Super League με τη NOVA θα γίνουν - όπως είναι ήδη γνωστό - την Δευτέρα. Όλα τα δεδομένα τα έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta.gr από την Πέμπτη.

Το θέμα είναι το εάν μπορούν ή όχι οι δύο πλευρές να τα βρουν. Φυσικά και μπορούν ωστόσο η Λίγκα θα πρέπει να υποχωρήσει σε αρκετά θέματα: και στο οικονομικό και στην δομή του πρωταθλήματος και στον αριθμό των ομάδων και στα πλέϊ οφ. Και όλα αυτά ενώ την Τετάρτη υπάρχει ένα Δ.Σ. που θα αναδείξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος καθώς και όλες τις αλλαγές. Το συνδρομητικό κανάλι από μέρους του πάντως εμμένει στο ότι δεν έχει αλλάξει το παραμικρό απ' όλα όσα ζητάει για την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η σημασία και η αξία ενός deal της Λίγκας με τη NOVA είναι πολύ μεγάλη και φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ. Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο το θέμα να... τραβήξει για όλη την ερχόμενη εβδομάδα.

Best of internet