Τέσσερις μνηστήρες για Παπάζογλου

Τέσσερις μνηστήρες για Παπάζογλου

bet365

Ο Τάσος Παπάζογλου μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στον Παναιτωλικό ο Τάσος Παπάζογλου ψάχνει την επόμενη σελίδα της καριέρας του, ο οποίος αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα, Λεβαδειακός και Πλατανιάς είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι τέσσερις μνηστήρες που ενδιαφέρονται για τον «γάμο» μαζί του. Το πρέσινγκ που δέχεται και από τις τέσσερις ομάδες είναι στενό και εντός των επόμενων ωρών θα ξεκαθαρίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Την περασμένη σεζόν ο 28χρονος αμυντικός, έμεινε εκτός για αρκετό καιρό εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπισε. Τελικά, με τον Παναιτωλικό, αγωνίστηκε 5 φορές πριν μείνει ελεύθερος και αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Κρουζέιρο – Φλαμένγκο (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα