Ολυμπιακός: Οι πέντε που είναι σε δύσκολη θέση

Ολυμπιακός: Οι πέντε που είναι σε δύσκολη θέση

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Οι πέντε που είναι σε δύσκολη θέση

bet365

Ο Χάσι έστειλε... μήνυμα σε πέντε παίκτες, που δεν έπαιξαν στο φιλικό με την Λόκερεν.

Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους με τη Λόκερεν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι, αλλά πέρα από το αποτέλεσμα ο Χάσι έστειλε το μήνυμά του σε πέντε παίκτες.

Σε δύσκολη θέση είναι οι Μανθάτης, Ελιουνούσι και Ζντιέλαρ που δεν αγωνίστηκαν, ενώ ο Ντε Λα Μπέγια είδε τον Φιγκέιρας να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Επίσης εκτός έμεινε κι ο Μάρτινς, ο οποίος δείχνει να... περισσεύει ύστερα από την έλευση των Ταχτσίδη - Οφόε στην ομάδα.

Όπως σας είχαμε γράψει στα άκρα του Ολυμπιακού γίνεται... πόλεμος με την παρουσία των Καρσελά, Σεμπά, Πάρντο, Ελιουνούσι, Μανθάτη και Μάριν ενώ υπό συνθήκες μπορούν να παίξουν εκεί κι οι Φορτούνης-Ανδρούτσος.

Αρκετές λύσεις υπάρχουν και στον άξονα με την παρουσία των Ρομαό, Σιώπη, Ανδρούτσο, Ζντιέλαρ, Μάρτινς, Οφόε, Ταχτσίδη και ακόμη ενός (Ζιλέ, όπως γράφεται).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα