Μήνυμα των παικτών του ΠΑΟΚ για τον Νούρι!

Μήνυμα των παικτών του ΠΑΟΚ για τον Νούρι!

Μήνυμα των παικτών του ΠΑΟΚ για τον Νούρι!

bet365

Πριν το φιλικό με τον Άγιαξ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Αίαντα. ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Το hashtag #StayStrongAppie έχει κατακλείσει το διαδίκτυο, μαζί με μηνύματα στήριξης από κάθε πλευρά για τον άτυχο Αμπντελάκ Νούρι. Ο νεαρός μέσος του Αίαντα κατέρρευσε στο φιλικό προετοιμασίας με τη Βέρντερ Βρέμης και όπως έγινε γνωστό, του διαγνώστηκε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Όλοι στον Άγιαξ είναι εμφανώς επηρεασμένοι από το περιστατικό και ο ΠΑΟΚ στάθηκε στο πλευρό τους. Σύσσωμη η αποστολή φωτογραφήθηκε με πανό που φέρει το σχετικό μήνυμα, αμέσως μόλις έφτασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Άμστερνταμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα