Από βδομάδα στην Ελλάδα ο Καστιγιέχος

Από βδομάδα στην Ελλάδα ο Καστιγιέχος

bet365

Από βδομάδα αναμένεται ο Καστιγιέχος στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο που του προτείνει ο Απόλλων Σμύρνης. Ψηλά στη λίστα Σέρβος στόπερ.

Από το gazzetta.gr μάθατε για το ότι ο Απόλλων Σμύρνης είναι κοντά στην απόκτηση του Γκονσάλο Καστιγιέχος.

Ο 31χρονος επιθετικός αναμένεται από βδομάδα στην Ελλάδα για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο που του προτείνει η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Πρόκειται για μια ποιοτική κίνηση για την επίθεση, με τον παίκτη να είναι από τους καλύτερους φορ στη Β' Αργεντινής, ενώ για την επίτευξη της συμφωνίας χρειάστηκε οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Μονεμβασιώτη.

Όσον αφορά στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, μετά το «ναυάγιο» με τον Ίβο, ο Άκης Μάντζιος κι οι συνεργάτες του αναζητούν τον παίκτη που θα αποτελέσει το «βράχο» στην άμυνα.

Αυτή τη στιγμή «παίζει» μία περίπτωση από τη Σερβία χωρίς ακόμη να υπάρχει κάτι το προχωρημένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα