To καλό νέο, ο αντίπαλος και ο... άλλος Παναθηναϊκός!

To καλό νέο, ο αντίπαλος και ο... άλλος Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
To καλό νέο, ο αντίπαλος και ο... άλλος Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για το νικηφόρο φινάλε του «τριφυλλιού» στην Ολλανδία, την κλήρωση του Europa League και τον Παναθηναϊκό στο τέλος του καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία με την Ολεξάντρια και το 2-1 επί της Κορτράικ νίκησε και την Γκεντσεμπιρλιγκί στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους αλλά το τελευταίο που μετρά σε αυτά τα παιχνίδια είναι το αποτέλεσμα, έστω και αν πάντα οι νίκες φτιάχνουν την ψυχολογία μέσα στα αποδυτήρια και «ποτίζουν» αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές.

Κόντρα στους Τούρκους, το «τριφύλλι» έκανε το καλύτερο του ημίχρονο στα παιχνίδια της προετοιμασίας. Ήταν ξανά συμπαγής αμυντικά, δεν «έφαγε» ούτε φάση στο δικό του αμυντικό τρίτο, πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς κυκλοφορώντας καλά την μπάλα και βρήκε ένα γκολ, με τρόπο που συνιστά το πιο σημαντικό αποψινό καλό νέο.

Ποιο είναι αυτό; Η συνεργασία του Άλτμαν με τον Μολίνς. Φάνηκε η μεταξύ τους «χημεία» με τους Βέλγους, με τους Τούρκους έφερε και το πρώτο γκολ. Κάθετη του εξαιρετικού Ισραηλινού, ιδανικό τελείωμα του Σουηδού, ένα τέρμα δουλεμένο στην προπόνηση. Και είναι ακόμη πιο σημαντικό τούτο το καλό νέο αν αναλογιστούμε το εξής: Με δεδομένο πως ο Λουτσιάνο δεν θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών και με δεδομένο ότι ο «αντί-Μπεργκ» αργεί ακόμη, τα κουκιά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι μετρημένα. Άλτμαν πίσω από τον Μολίνς.

Από κει και πέρα, η σημερινή μέρα... ξημέρωσε στον Παναθηναϊκό τους υποψηφίους στον δρόμο για τους ομίλους του Europa League. Ο νικητής του ζευγαριού Καμπάλα-Γιαγκελόνια. Κάθε ομάδα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, όταν θα προκύψει ο «τυχερός» θα το αναλύσουμε και περισσότερο. Το σίγουρο είναι ένα. Είτε περάσουν οι Αζέροι, είτε οι Πολωνοί η πρόκριση θα εξαρτηθεί από το πως θα είναι ο Παναθηναϊκός. Από το σε ποια κατάσταση θα είναι η ομάδα του Ουζουνίδη, από το πόσοι και πως θα έχουν ενσωματωθεί οι νέες μεταγραφές στο ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Ένα έμψυχο δυναμικό που στο τέλος του καλοκαιριού θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές με αυτά που δούλεψε αυτό το δεκαήμερο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εξάλλου, μετά τον Λουτσιάνο και τον Καμπέθας αναμένονται ακόμη 4-5 κινήσεις! Για αυτό υπομονή, στήριξη στην ομάδα και τον προπονητή και βλέπουμε!

Καλή επιστροφή να έχουμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.