Ξένος επενδυτής μεγάλης οικονομικής επιφάνειας για τον Εργοτέλη!

ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Ξένος επενδυτής μεγάλης οικονομικής επιφάνειας για τον Εργοτέλη!

Ξένος επενδυτής μεγάλης οικονομικής επιφάνειας για τον Εργοτέλη!

Στην αποκάλυψη πως ξένος επενδυτής με οικονομική ευμάρεια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Εργοτέλη προχώρησε ο πρόεδρος του ΔΣ, Γιώργος Βρέντζος.  

Ο «ισχυρός άνδρας» της κρητικής ομάδας αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του δύο σοβαρές προτάσεις. Η πρώτη από Έλληνα επιχειρηματία με έδρα την Αθήνα και η δεύτερη από ξένο επενδυτή, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης συλλόγου Α΄ κατηγορίας στην χώρα του και μίας άλλης Β΄ κατηγορίας σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Λίνφιλντ - Σέλτικ, αν ο Ντεμπελέ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Μάλιστα και οι δύο προτάσεις αξιολογούνται ως σοβαρές και εξετάζονται ενδελεχώς. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε και την υπογράφει ο Γιώργος Βρέντζος αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις, συνεχείς συζητήσεις και προσεκτικούς ελέγχους, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι 2 από αυτές έχουν σοβαρές πιθανότητες (50-50) να προχωρήσουν σύντομα (δεδομένης και της χρονικής πίεσης που υφίσταται πλέον).

Η πρώτη από αυτές έχει να κάνει με Έλληνα επιχειρηματία με έδρα την Αθήνα, ο οποίος, επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Χωρίς να είναι κάποιο γνωστό ή μεγάλο όνομα, πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία ο οποίος φαίνεται να έχει τη δυνατότητα, ενδεχομένως μαζί με φίλους ή συνεταίρους του, να διατηρήσει τουλάχιστον στη Football League μια ΠΑΕ με σταθερή και αξιοπρεπή παρουσία.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ξένο επενδυτή μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, Χριστιανό Ορθόδοξο με εθνικότητα εκτός Ευρώπης, ο οποίος είναι ήδη ιδιοκτήτης 2 ποδοσφαιρικών ομάδων, μίας Α’ κατηγορίας στη χώρα του και μίας άλλης Β’ κατηγορίας σε χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης. Ο άνθρωπος αυτός ενδιαφέρεται να αποκτήσει και μια τρίτη ομάδα, εντός ΕΕ, με τον Εργοτέλη να του φαίνεται μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο στόχος του είναι η άνοδος στην Super League, αν όχι άμεσα τότε μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Και οι 2 αυτές περιπτώσεις είναι σοβαρές».

Best of internet