Νέο ρεκόρ στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας (vid)

Νέο ρεκόρ στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας (vid)

Gazzetta team
Νέο ρεκόρ στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας (vid)

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και η συμμετοχή της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League όπως είναι λογικό έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη των φίλων της ομάδας οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους με την ανανέωση των καρτών.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου είναι η τελευταία μέρα για τις ανανεώσεις των διαρκείας των περσινών κατόχων (10.00-14.00) και όπως φαίνεται θα υπάρξει νέο ρεκόρ ανανέωσης καρτών διαρκείας. Ήδη περίπου 5.000 φίλοι της ομάδας μας έχουν ήδη προβεί στη διατήρηση της θέσης τους στο ΟΑΚΑ για τους αγώνες της σεζόν 2017-18.

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο αναμένεται να ξεπεραστεί το όριο της ανανέωσης των 5.000 διαρκείας. Να πούμε εδώ ότι την περσινή σεζόν το αντίστοιχο νούμερο ήταν κοντά στις 3.500, κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία για συνολικά αυξητικό νούμερο στα εφετινά διαρκείας για πρώτη φορά μετά από τη Γ' Εθνική...

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

* Γενέθλια έχει σήμερα ο υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Κώστας Παναγιωτόπουλος, και οι συνάδελφοι στο τμήμα διαρκείας του ετοίμασαν μια ευχάριστη έκπληξη όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα