Κοντά σε Καστιγιέχος ο Απόλλων Σμύρνης! (vid)

Κοντά σε Καστιγιέχος ο Απόλλων Σμύρνης! (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Απόλλων Σμύρνης είναι κοντά στην απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού επιθετικού, Γκονσάλο Καστιγιέχος.

Ετοιμοι να πλαισιώσουν τη γραμμή κρούσης τους με μια σημαντική προσθήκη είναι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γκονσάλο Καστιγιέχος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και εν συνεχεία να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί.

Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός, το 2015 είχε «παίξει» για τον Παναιτωλικό αλλά δεν... έκατσε τελικά.

Προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με την Οέστε, με την οποία σε 38 ματς πέτυχε 15 γκολ όντας ο τρίτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία.

Wimbledon, Υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα* (21+)

Εχει πολύ καλό όνομα στην χώρα του, μιας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ροζάριο Σεντράλ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και των Λανούς-Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Εκτός Αργεντινής έχει παίξει για την Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ το 2012 με την οποία σε 11 ματς είχε 2 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα