Οφόε: «Καλή αρχή, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά»

Οφόε: «Καλή αρχή, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά»

Δημήτρης Τομαράς
Οφόε: «Καλή αρχή, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά»

bet365

Ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από Ολυμπιακό μετά το φιλικό με Άλκμααρ και την συνέχεια των υποχρεώσεων του συλλόγου.

Η δήλωσή του στο κανάλι του Ολυμπιακού:

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το ντεμπούτο μου. Είναι ωραίο που έπαιξα με τα παιδιά και τα γνωρίζω επιστρέφοντας ξανά στην δράση. Ήταν μία καλή αρχή αλλά έχει ακόμα πολλή δουλειά για να γίνει και για την ομάδα και για μένα προσωπικά έτσι ώστε να βελτιωθώ και να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα. Αυτό θα κάνουμε τις επόμενες μέρες προκειμένου να ετοιμαστούμε ακόμα πιο καλά για τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Ήταν ένα καλό τεστ με Άλκμααρ. Ένας καλός αντίπαλος. Δείξαμε ορισμένα καλά πράγματα. Προφανώς είμαι χαρούμενος που έβγαλα αμέσως ασίστ και μπόρεσα και εγώ να βοηθήσω την ομάδα. Να το κρατήσουμε αυτό και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα