Σενάριο για τον ελεύθερο Μαρσελίνιο και Ολυμπιακό

Σενάριο για τον ελεύθερο Μαρσελίνιο και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Σενάριο για τον ελεύθερο Μαρσελίνιο και Ολυμπιακό

bet365

Από μανατζερικές πηγές προκύπτει πως ο Ολυμπιακός τσεκάρει ξανά την περίπτωση του Μαρσελίνιο, πρώην άσου της Ξάνθης, που έχει μείνει ελεύθερος.

Ο 30χρονος άσος που παίζει εξτρέμ και δεκάρι είχε τελευταία του ομάδα την Αβάι στην Βραζιλία. Σύμφωνα με πηγές από μάνατζερ ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει ξανά τον Μαρσελίνιο, που στην Ελλάδα έχει παίξει σε Ατρόμητο και Ξάνθη αλλά και Καλαμάτα ενώ έχει αγωνιστεί και σε αρκετές άλλες χώρες, όπως Ιταλία και Ισπανία. Στην Αβάι ο Μαρσελίνιο δεν είχε ουσιαστική παρουσία αλλά πριν στην Ινδία που έπαιζε είχε αρκετές συμμετοχές και γκολ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πάνε για άλλον παίκτη τώρα ενώ ο ίδιος ο Μαρσελίνιο είπε πως σύντομα θα αποσαφηνιστεί το που θα πάει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα