Τα 8+8 νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Τα 8+8 νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Τα 8+8 νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις σημαντικές διαφοροποιήσεις του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Γιουρόπα Λιγκ, Πανιώνιος – Γκόριτσα, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Τέλειωσε λοιπόν κι ο δεύτερος μεγάλος μεταγραφικός κύκλος του Ολυμπιακού. Ο πρώτος είχε να κάνει με τις πρόωρες μεταγραφές και τις επιστροφές κι ο δεύτερος με τις θεωρούμενες ως πιο βαρβάτες κινήσεις. Έπεται ένας ακόμη κύκλος, που μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή και θα ολοκληρωθεί πια τέλη Αυγούστου.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός; Θεαματική αλλαγή του ρόστερ! Τα νέα πρόσωπα είναι ήδη 16! Ένας γκολκίπερ (Γιαννιώτης), τρεις στόπερ (Βούκοβιτς, Σισέ, Ρισβάνης), ένας αριστερός μπακ (Κούτρης), τρεις αμυντικοί μέσοι (Ταχτσίδης, Σιώπης, Ζντιέλαρ), δύο κεντρικά χαφ (Οφόε, Κασάμι), τρεις εξτρέμ (Καρσελά, Πάρντο, Γιαννιώτας) και τρεις σέντερ φορ (Εμενίκε, Μπεν, Βέργος).

Από τους 16, οι οκτώ είναι νέες μεταγραφές (Βούκοβιτς, Σισέ, Ρισβάνης, Κούτρης, Ταχτσίδης, Οφόε, Καρσελά, Εμενίκε)! Άλλοι τρεις (Γιαννιώτης, Σιώπης, Μπεν) είναι παίκτες που γύρισαν από δανεισμό, αλλά τώρα φοράνε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού! Κι άλλοι πέντε (Ζντιέλαρ, Κασάμι, Πάρντο, Γιαννιώτας, Βέργος) είναι παίκτες που επίσης γύρισαν από δανεισμό και δεν ήταν στην ομάδα στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Ο Ομάρ που και αυτός γύρισε από δανεισμό είναι μία κατηγορία μόνος του αφού ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Γενάρη και υπολογίζεται ξανά για βασικός μετά την περσινή χρονιά του που ήταν σαν να μην έπαιξε καν.

Ήδη, από τους 16 οι τέσσερις (Ρισβάνης, Κασάμι, Γιαννιώτας, Βέργος) είναι εκτός αποστολής στο Βέλγιο, άρα φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του προπονητή. Και σε αυτούς μάλλον θα προστεθεί άλλος ένας (Ζντιέλαρ η, Σιώπης,το πιθανότερο ο πρώτος), τουλάχιστον. Άρα, πάμε για μία ενδεκάδα, μπορεί και μία ντουζίνα από νέα, σε σχέση με το φινάλε της προηγούμενης σεζόν, πρόσωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού-που μπορεί στο τέλος της ημέρας, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, να αυξηθούν, αν προστεθούν ακόμη έως και τρεις-τέσσερις παίκτες, ένας στόπερ, ένας αριστερός μπακ, ένας αμυντικός μέσος κι ένας σέντερ φορ, ανάλογα με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν (τι άλλο θα ζητήσει ο Χάσι στην πορεία, τι προτάσεις θα έρθουν και για ποιους κλπ, κλπ).

Να υπενθυμίσω ότι από το ρόστερ που τέλειωσε τη σεζόν έχουν φύγει ήδη οκτώ παίκτες, οι Λεάλι, Παρέδες, Σισοκό, Βιάνα, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Τσόρι, Καρντόσο, ενώ μεσούσης της σεζόν είχαν φύγει οι Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε, Σιόβας κι ο Ντα Κόστα είναι τώρα υπό μεταγραφή.

Νομίζω δε ότι οι νεότερες προσθαφαιρέσεις έχουν να κάνουν εν πολλοίς και με την παρουσία αρκετών υπό κρίση παικτών στην συνέχεια της προετοιμασίας και κυρίως στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε, εκεί είναι τώρα η ουσία. Να «δέσουν» οι καινούργιοι παίκτες με τους παλιούς. Γιατί καλές είναι οι σπουδαίες μεταγραφές κι ο ενθουσιασμός που έχουν φέρει, αλλά καθρέφτης είναι μόνο το γήπεδο. Και το πρώτο επίσημο παιχνίδι πλησιάζει, επικίνδυνα…

Αύριο θα ξέρουμε και την κλήρωση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.