Η ακτινογραφία του Γκιέολ-Χι Γιανγκ που δοκιμάζει ο Αστέρας Τρίπολης (video)

Η ακτινογραφία του Γκιέολ-Χι Γιανγκ που δοκιμάζει ο Αστέρας Τρίπολης (video)

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει την πορεία του 19χρονου Νοτιοκορεάτη εξτρέμ Γκιέολ-Χι Γιανγκ που βρέθηκε από την Μπαρτσελόνα να δοκιμάζεται στον Αστέρα Τρίπολης!

Από την Σεούλ στη Βαρκελώνη για λογαριασμό των «Μπλαουγκράνα» το άλμα είναι τεράστιο. Ο Γκιέολ-Χι Γιανγκ, ένας ταχύς αριστεροπόδαρος εξτρεμ με εξαιρετική τεχνική τεχνική κατάρτιση βρέθηκε στα 13 του στη Λα Μασία προκειμένου να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο Νοτιοκορεάτης μαζί με τους συμπατριώτες του, Σέουνγκ-Χο Πάικ και Σέουνγκ-Γου Λι στάθηκαν ωστόσο άτυχοι, αφού η Μπαρτσελόνα παραβίασε τον κανονισμό περί μεταγραφών ανηλίκων με συνέπεια να μπλοκαριστούν οι μετακινήσεις των Νοτιοκορεατών.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φημίζεται για τις ντρίμπλες του έχει βελτιώσει το παιχνίδι του σε σημαντικό βαθμό, ωστόσο όπως αναφέρουν οι ειδικοί υστερεί σε ότι αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα. Πρόκειται για έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή στον οποίο αρέσει να παίζει προς τα μέσα με δεδομένη ποιότητα, αλλά και ατέλειες λόγω της απειρίας του.

Ο Γιανγκ περίμενε τρία χρόνια για να κάνει το ντεμπούτο με την U-19 ομάδα της Μπαρτσελόνα. «Είναι γρήγορος και καλός ποδοσφαιριστής, αλλά ακόμη χρειάζεται βελτίωση», είχε πει ο άλλοτε μέσος της Μπαρτσελόνα και νυν τεχνικός στην ομάδα Νέων της Μπάρτσα, Γκάμπρι Γκαρσία.

Ο Νοτιοκορεάτης, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Στίλερς, θα δοκιμαστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας από τον Σταϊκο Βεργέτη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη δείξει κάποια καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Ελλάδα!

Δείτε τον Γκιέολ-Χι Γιανγκ εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα