Μαραγκός: «Φορούσα τη φανέλα του Άρη στην κερκίδα»

Μαραγκός: «Φορούσα τη φανέλα του Άρη στην κερκίδα»

Ένα παιδικό όνειρο, πραγματοποιήθηκε. Κι εκεί που ο Στέλιος Μαραγκός φορούσε τη φανέλα του Άρη βρισκόμενος στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης, πλέον θα το κάνει στον αγωνιστικό χώρο εκπροσωπώντας τους «κίτρινους».

Μαραγκός: «Φορούσα τη φανέλα του Άρη στην κερκίδα»

Η συμφωνία είναι δεδομένο και προβλέπει συνεργασία διάρκειας δύο ετών. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη διότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματά του. Γιατί ο Μαραγκός γνωρίζει τα κατατόπια του Κλεάνθης Βικελίδης όχι τόσο ως επαγγελματίας αθλητής, αλλά ως ένας από αυτούς που φορούσαν την μπλούζα του Άρη και πήγαιναν στην κερκίδα. Γι’ αυτόν τον λόγο η σκέψη της συνεργασίας με τους «κίτρινους» ανέκαθεν είχε ξεχωριστή θέση στο μυαλό του. Τώρα έγινε πραγματικότητα.

«Όταν σου κολλάνε ταμπέλες για συγκεκριμένες ομάδες, την ακούς, αλλά δεν μπορώ να το κρύψω ότι είναι Άρη. Εγώ έπαιζα στην Βέροια, στην Κέρκυρα και τα άκουγα για τον Άρη. Τη φανέλα του Άρη δεν την έχω φορέσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στην κερκίδα. Για μένα είναι ένα όνειρο αυτό που συνέβη παρότι ο Άρης είναι σε δύσκολη περίοδο. Είχα καλύτερη πρόταση αλλά δεν συγκρίνεται με την προοπτική του Άρη. Είναι μεγάλη ομάδα, ταυτίζεσαι μ’ αυτή», είπε σε συνέντευξή του στον ΑΡΕΝΑ FM.

Ο Μαραγκός ένιωσε την ανάγκη να επιστρατεύσει εαυτόν ούτως ώστε να διεκδικήσει ο Άρης την επιστροφή του στη Σούπερλιγκα ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις αλλαγής κατεύθυνσης του συλλόγου. «Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος, περιμένει μια σπίθα για να επιστρέψει. Πριν μερικά χρόνια έβλεπε την ομάδα του να παίζει με την Μάντσεστερ Σίτι και την Ατλέτικο, πρέπει να τον καταλάβουμε», συμπλήρωσε ο Μαραγκός.

Το τελευταίο ουσιαστικά αποτυπώνει την απόλυτη αλήθεια του Άρη, την οποία μπορούν να αντιληφθούν μόνο όλοι όσοι «νιώθουν» τον σύλλογο. Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στοιχειοθετεί πολιτισμικό σοκ. Από τον θρίαμβο στη Μαδρίτη, η ταλαιπωρία στα γήπεδα της Β’ και Γ’ Εθνικής. «Στόχος είναι να ανέβουμε κι εφόσον το καταφέρουμε δεν χρειάζονται πανηγύρια», κατέληξε ο Μαραγκός.

Best of internet