Και με τη βούλα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χαλκιαδάκης

Θοδωρής Βασίλης
Και με τη βούλα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χαλκιαδάκης

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι κι επίσημα ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το ρεπορτάζ του gazzetta.gr. Τριετές το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 24χρονο μέσο.

Φερεντσβάρος – Μίντιλαντ με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης είναι και με την βούλα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να γνωστοποιούν την συμφωνία. Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από την Τρίτη ο παίκτης ανέβηκε στο Καρπενήσι με σκοπό να υπογράψει.

Αυτό έγινε την Πέμπτη με τον πρώην άσο του Πανιωνίου να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Το συμβόλαιο συνεργασίας θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Ο ποδοσφαιριστής μετά τις υπογραφές δήλωσε στο pasgiannina.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση της ΠΑΕ και τον προπονητή κ. Πετράκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Ξέρω πολύ καλά τη δυναμική της νέας μου ομάδας και τις πολλές απαιτήσεις που υπάρχουν, γι’αυτό και υπόσχομαι σε όλους να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα