Τι έκαναν οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Τι έκαναν οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

bet365

Δείτε εδώ τις πρώτες αναμετρήσεις για τον 2ο προκριματικό, απ' όπου θα προκύψουν οι ομάδες που θα μπουν στην... απέναντι κληρωτίδα από τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ποιες θα ήθελε ν' αποκλειστούν...

Φερεντσβάρος – Μίντιλαντ με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Την Παρασκευή (13:00) γίνεται η κλήρωση του 3ου προκριματικού του Champions League όπου συμμετέχουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Για την δεύτερη ουσιαστικά δεν υπήρχε ενδιαφέρον, καθώς οι πέντε πιθανοί αντίπαλοί της (Ντιναμό Κιέβου, Αγιαξ, Βικτόρια Πλζεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ) είναι γνωστοί στη διαδικασία των ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΏΝ. Το ενδιαφέρον στα πρώτα ματς του 2ου προκριματικού για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ βρίσκεται στους πιθανούς αντιπάλους που θα προκύψουν για τον Ολυμπιακό. (Δείτε εδώ τα ματς της Τρίτης)

Στα ζευγάρια της Τετάρτης εκείνο που έκανε εντύπωση είναι η ισοπαλία εντός (1-1) για την Μάλμε με την Βαρντάρ Σκοπίων, αλλά και η δύσκολη επικράτηση επίσης εντός για την Χάποελ Μπερ Σεβά (2-1 την Χόνβεντ). Ούτε η Σερίφ Τιρασπόλ καθάρισε με το 1-0 επί της Κουκέσι. Αυτές οι τρεις γηπεδούχοι είναι από τους πιο δυνατούς ανίσχυρους που μπορεί να βρει μπροστά του ο ισχυρός Ολυμπιακός και ελπίζει να αποκλειστούν στους επαναληπτικούς, όπως και η Ρόζενμποργκ που πήρε 1-1 στην Ντάνταλκ.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ (πρώτα ματς)
ΑΠΟΕΛ – Ντουντελάνζ 1-0
Χάποελ Μπερ Σεβά – Χόνβεντ 2-1
Μάλμε – Βαρντάρ Σκοπίων 1-1
Σερίφ Τιρασπόλ – Κουκέσι 1-0
Ζρίνσκι – Μάριμπορ 1-2
ΜΠΑΤΕ – Αλασκέρτ 1-1
Ζαλγκίρις Βίλνιους – Λουντογκόρετς 2-1
Μάριεχαμν – Λέγκια Βαρσοβίας 0-3
Ζίλινα – Κοπεγχάγη 1-3
Νταντάλκ – Ρόζενμποργκ 1-1
Χαφναφιόρντουρ - Βίκινγκουρ 1-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα