Ποια Παπαρίζου-Βανδή, αυτή είναι Η συνεργασία...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ποια Παπαρίζου-Βανδή, αυτή είναι Η συνεργασία...

bet365

O Inspector Gazzet πίνει… Μπέλβε στην Μύκονο τώρα που πέρασε το πρώτο κύμα των μεταγραφών και σας γράφει την συνέχεια του καλοκαιριού.

Καλησπέρα σας Gazzettόπαιδα. Παράπονο δεν έχετε. Τελευταία φορά σας τα είχα γράψει. Ο καύσωνας φεύγει οι μεταγραφές έρχονται. Πρόσθετα δε, πως «η εβδομάδα θα είναι κόκκινη» και «έσκασαν» τέσσερις μεταγραφές. Τι άλλο να κάνω; Εμφανίστηκα τώρα που ο Βούκοβιτς είναι στην Αθήνα και το (πρώτο) τσουνάμι μεταγραφών πέρασε. Θα σας το αντιστρέψω τώρα. Ο καύσωνας έρχεται οι μεταγραφές περιμένουν και γι’ αυτό σας στέλνω από τη Μύκονο.

Τα ντίλια μου τα έκανα και ήρθε η ώρα ν’ απολαύσω τις μίζες μου (και τους κόπους μου) για μερικά 24ωρα. Μην περιμένετε πολλά πραγματάκια τις επόμενες μέρες. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Λουτσιάνο θα προσπαθήσει μία ακόμα πριν τον προκριματικό (άντε δύο επειδή πίνω και μπελβεντέρε είμαι large), Ολυμπιακός και ΑΕΚ έκαναν αρκετές και θα ασχοληθούν πολύ σοβαρά με μεταγραφές μετά τον τρίτο τους προκριματικό και ο ΠΑΟΚ θα πάει για σίριαλ με τον Ζαμπράνο.

Ωρα για δράση και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τρελό παρασκήνιο δεν έχω να σας πω. Αλλωστε σας είπα. Δεν ψήνεται κάτι μεγάλο τις τελευταίες μέρες. Στον ΠΑΟΚ μαθαίνω πως οι παίκτες στην προετοιμασία είναι με το χαμόγελο στα χείλη μιας και έχουν πάρει ήδη τρεις μέρες ρεπό στην Ολλανδία και για τον Ουάρντα μου είπαν «μην περιμένεις κάτι. Δεν άλλαξε το παραμικρό Inspector. Όταν βρεθεί ομάδα έφυγε και από τον ΠΑΟΚ θα στείλουν στην… τυχερή και τρίγωνα Πανοράματος».

Τι σας είπα; Δεν έχω κάποιο τρελό παρασκήνιο; O Inspector Gazzet δεν θα σας αφήσει έτσι. Δεν είναι του παρόντος ωστόσο. Όμως κρατήστε το και θα καταλάβατε. Όταν τρέξουν οι εξελίξεις θα σκεφτείτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ρε τον μπαγάσα τον Inspector. Για την ώρα μικρό quiz μπας και το καταλάβετε νωρίτερα…

Πολλοί οι κομμένοι, πολλοί κι αυτοί που θα κοπούν. Στην Ελλάδα δεν μπορεί κανείς και στην Αγγλία δεν μπορούν να πάνε όλοι. Ομάδες στην Ευρώπη υπάρχουν πολλές όμως μία θα είναι πιο… τυχερή από τις άλλες!

Σίγουρα βοήθησα για να μπείτε στο… νόημα αλλά δεν μπορώ να περάσω στο παρασύνθημα. Υπομονή Gazzettόπαιδα μου. Το καλοκαίρι μόλις άρχισε και τα καλύτερα έρχονται…

Για απορίες, ρουφιανιές και οτιδήποτε άλλο στέλνετε @InspectoGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet