Καταθέτει την τροπολογία για Γ.Σ. και εκλογές ΕΠΟ ο Βασιλειάδης

Gazzetta team
Καταθέτει την τροπολογία για Γ.Σ. και εκλογές ΕΠΟ ο Βασιλειάδης

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης καταθέτει εντός της ημέρας την απαιτούμενη τροπολογία για να πραγματοποιηθούν οι επικείμενες εκλογές στην ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Πρόκειται φυσικά για την τροπολογία με την οποία μπορεί η ΕΠΟ να κάνει Γ.Σ. και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.
Κατατίθεται εντός της ημέρας και θα ψηφιστεί την Πέμπτη. Όπως προκύπτει δεν τίθεται θέμα υπαναχώρησης από την διάταξη Κοντονή με την οποία επανέφε την ΕΠΟ υπό τον έλεγχο των Νόμων του κράτους. Η μόνη εξαίρεση που κάνει είναι σε ότι αφορά τις διαδικασίες επί της Γ.Σ. και των εκλογών στην ΕΠΟ. Η παράγραφος 12 του άρθρου 24 του ν. 2725/1999 (Α’ 121) αντικαθίσταται ως εξής: «12. Για τη σύγκληση, συγκρότηση και λειτουργία της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης διεξαγωγής αρχαιρεσιών, εφαρμόζονται κατ' εξαίρεση οι διατάξεις του καταστατικού της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα