Αρνητικός ο Τάτος δεν δέχεται μείωση συμβολαίου

Αρνητικός ο Τάτος δεν δέχεται μείωση συμβολαίου

Αρνητικός ο Τάτος δεν δέχεται μείωση συμβολαίου

bet365

Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η συνεργασία του Άρη με τον Ανδρέα Τάτο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής απέρριψε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο μείωσης του συμβολαίων του, λόγω και της μείωσης αποδοχών της τάξεως του 35% που είχε δεχθεί το περσινό καλοκαίρι.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Δεδομένης της απόφασης της ΠΑΕ Άρης να μην υπάρχει συμβόλαιο μεγαλύτερο των 60.000 ευρώ στην ομάδα της επόμενης περιόδου, η πρόταση που κατατέθηκε στον Ανδρέα Τάτο είναι μεγαλύτερη του 50% σε σχέση με τα χρήματα που προβλέπεται να εισπράξει βάσει συμβολαίου. Στη συνάντηση που είχε ο παίκτης με τον Σίμο Ορφανίδη, ξεκαθάρισε ότι θεωρεί εξευτελιστική την πρόταση καθώς επίσης και ότι δεν πρόκειται να συζητήσει κάθε ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης του συμβολαίου του καθώς πέρυσι είχε δεχθεί μείωση σε επίπεδο 35%. Μάλιστα, το ίδιο ξεκάθαρος ήταν και σε συνομιλία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Πλέον το ζήτημα θα διαχειριστεί ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης με την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Να σημειωθεί μάλιστα ότι πριν από περίπου έναν μήνα, ο Τάτος – κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη – απέρριψε μεγάλη πρόταση από ομάδα του Ισραήλ, καθώς έλαβε τη δέσμευση ότι θα διατηρηθούν τα ίδια δεδομένα συνεργασίας του με τον Άρη. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή ο έμπειρος παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση από τουρκική ομάδα που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στον Άρη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα