«Φεύγει από τη Μπράγκα, πάει Παναθηναϊκό ο Στογίλκοβιτς»

Κώστας Ζάλιαρης
«Φεύγει από τη Μπράγκα, πάει Παναθηναϊκό ο Στογίλκοβιτς»

bet365

Το θέμα της κρούσης του Παναθηναϊκού για τον Νίκολα Στογίλκοβιτς προχωράει, με τον πορτογαλικό Τύπο να παρουσιάζει ως δεδομένη την αποχώρηση του παίκτη από τη Μπράγκα.

Τσάμπιονς Λιγκ, Παρτιζάν – Μπούντουσνοστ ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Σέρβος φορ, είναι ακόμα μια περίπτωση που αποκάλυψε το gazzetta.gr πριν από λίγες μέρες όσον αφορά στην επιχείρηση ενίσχυσης της γραμμής κρούσης του «τριφυλλιού» το φετινό καλοκαίρι.

Η «A'Bola», με νέο δημοσίευμά της, προχωράει την υπόθεση για τον Παναθηναϊκό και αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής δεδομένα θ' αποτελέσει παρελθόν από τη Μπράγκα εντός των προσεχών ημερών, με τους «πράσινους» να περιμένουν ώστε να κάνουν την τελική τους κίνηση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα, εφόσον τελικά γίνει η μετακίνηση του Στογίλκοβιτς στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα σημειωθεί με δανεισμό, το κόστος του οποίου θα φτάσει στις 700.000 ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς που θα παραχωρήσουν οι Πορτογάλοι στον ελληνικό σύλλογο θα φτάνει αρχικά στα 4,5 εκατ.ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα