Η πρώτη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού

Η πρώτη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Η πρώτη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού

bet365

Την πρώτη της προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 πραγματοποίησε στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη, το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδα Νέων του Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου.

Η ομάδα έχει για 4η σερί χρονιά στον πάγκο της τον έμπειρο τεχνικό Βασίλη Βούζα και αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1998, το 1999 και το 2000 οι οποίοι πέρσι είχαν κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα Super League K-20 όσο και το Πρωτάθλημα Super League K-17.

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει αυτή τη σεζόν και στο UEFA Youth League και θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει συμμετάσχει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας και αφού πήραν τα ρούχα για τη νέα σεζόν άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες του Διευθυντή της Ακαδημίας. Κυριάκο Καραταϊδη και του προπονητή τους, Βασίλη Βούζα και εν συνεχεία προπονήθηκαν στο γήπεδο.

 

Τελευταία Νέα