Η Λανς ανακοίνωσε τον Τασουλή (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Η Λανς ανακοίνωσε τον Τασουλή (pics)

bet365

Η γαλλική ομάδα επισημοποίησε την απόκτηση του 26χρονου αριστερού μπακ από τον Πανιώνιο - Εκείνος έδειξε.. έτοιμος να πάρει την φανέλα του βασικού στο... σπίτι του.

Παρτιζάν – Μπούντουσνοστ με επιστροφή, αν ο Τζούρτζεβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

Το deal ολοκληρώθηκε και τυπικά, έτσι ο Χρήστος Τασουλής έγινε πριν από λίγο και επίσημα κάτοικος Γαλλίας. Η Λανς ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ από τον Πανιώνιο (έπραξε κάτι ανάλογο αμέσως μετά αναφέροντας πως 'Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τασουλή, στη Λανς, με οψιόν αγοράς από τη γαλλική ομάδα'), ο οποίος θα αποκομίσει οικονομικά οφέλη τόσο από τον ετήσιο δανεισμό του, όσο και από την οψιόν αγοράς που υπάρχει από μέρους του συλλόγου της Ligue 2 μετά το τέλος της επόμενης σεζόν. Μάλιστα τα εκεί ΜΜΕ αναφέρουν πως ο διεθνής οπισθοφύλακας προορίζεται για βασικός. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ολοι με καλωσόρισαν πολύ καλά. Νιώθω καλά. Η Λανς είναι μία πολύ καλή ομάδα και θέλω να την βοηθήσω ώστε να ανέβει. Μου αρέσει να είμαι μαχητικός και να παίζω καλά με την μπάλα», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λανς.

Και συνέχισε. «Είμαι ντροπαλός και χαμηλών τόνων. Διαβάζω βιβλία και περνάω μόνος μου τον χρόνο μου. Κάνω μαθήματα γαλλικών από μικρός, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω γαλλικά. Θα προσπαθήσω να μάθω καλά. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να ανέβουμε στην μεγάλη κατηγορία. Εχω αποφασιστικότητα και ελπίζω να βοηθήσω. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα κάνω το καλύτερο και θέλω να μείνω εξωτερικό όσο περισσότερο μπορώ. Να κάνω πιο μεγάλα πράγματα και να παίζω στην Ευρώπη. Μου αρέσει ο Μαρσέλο και ο Φελίπε Λουίς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα