Π. Κωνσταντινίδης: «Η προετοιμασία πάει ανέλπιστα καλά»

Π. Κωνσταντινίδης: «Η προετοιμασία πάει ανέλπιστα καλά»

Π. Κωνσταντινίδης: «Η προετοιμασία πάει ανέλπιστα καλά»

bet365

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει έναν επιπλέον λόγο να χαίρεται για το πως κυλάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παρτιζάν – Μπούντουσνοστ (21+).

Ο κάθε τιμ μάνατζερ, έχει αρκετή δουλειά, κυρίως σε τούτες τις περιόδους της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ευτυχώς για τον Παντελή Κωνσταντινίδη τα πράγματα στο Χορστ είναι ιδανικά και όλα κυλούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για την ομάδα του «Δικεφάλου».

Οι εγκαταστάσεις στο ParkHotel και τα τρία γήπεδα αγγίζουν το άριστα, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν ότι ζητήσουν στα… πόδια τους.

«Η προετοιμασία πάει ανέλπιστα καλά. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίες. Δεν έχει παραπονεθεί κανείς για κάτι. Η ποιότητα των γηπέδων είναι η καλύτερη σε σχέση με αυτά που είχαμε στις προετοιμασίες», σχολίασε χαρακτηριστικά σήμερα ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου».

Αν κάτι τον ικανοποίησε περισσότερο και του άρεσε ήταν η εικόνα και η ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (10/07). «Ήταν εντυπωσιακή», με δύο λέξεις. «Αυτές οι προπονήσεις εμένα με ενθουσιάζουν γιατί βγαίνουν από την καθημερινή δουλειά όλων. Αυτό που βλέπω στις αναλύσεις των βίντεο αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές και μπράβο τους γιατί έχουν δουλέψει πολύ», εξήγησε ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα