«Η... Sirina ταιριάζει ως χορηγός»

«Η... Sirina ταιριάζει ως χορηγός»

Gazzetta team
«Η... Sirina ταιριάζει ως χορηγός»

bet365

Ο Νίκος Βαφειάδης εξαπέλυσε μύδρους κατά πάντων, μετά τον υποβιβασμό του Ηρακλή
«Μύδρους» εναντίον όλων εξαπέλυσε σήμερα ο Νίκος Βαφειάδης που συμμετείχε στην επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή, μέσω του «Metrosport».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το εάν η σημερινή απόφαση είναι μια «ήττα» για την Θεσσαλονίκη:
«Είναι όντως μια ήττα. Θα πρέπει όλοι αυτοί οι κύριοι να ντρέπονται. Ο μόνος σκοπός τους είναι να τηρούνται το Σύνταγμα και οι νόμοι και δυστυχώς αποδεικνύεται ότι παλαιότερα λέγανε: «Να βρούμε ένα παραθυράκι να κάνουμε και μια χάρη» κάποτε υπήρχε και αυτή η δυνατότητα. Τώρα οι συγκεκριμένοι είναι ανάξιοι να εφαρμόσουν τους νόμους. Όποιος πολιτικός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να παραιτηθεί. Μια ομάδα κατάφερε παρανόμως να σωθεί για τέταρτη φορά εξωαγωνιστικά».
Είναι λογικό, εφόσον υποβιβάζεται ο Ηρακλής, την θέση του να την παίρνει ο Λεβαδειακός; Μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά; Για ποια εξυγίανση μιλάμε;
«Καμία εξυγίανση! Χαλίφης στη θέση του χαλίφη, αυτό υπάρχει. Με αυτή την οργάνωση που λέγεται συνεταιρισμός, θα πρέπει να ψάχνουν τους ηθικούς αυτουργούς γιατί γίνονται όλα αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας τούς βρουν εκεί μέσα, γιατί είναι γνωστοί και έχουν όνομα. Πολλοί από αυτούς φάγανε απαγόρευση από το ποδόσφαιρο και συνεχίσουν να υπάρχουν σε αυτό. Ο κ. Κομπότης είναι πανταχού παρών! Για αυτό λέω μπράβο στον κ. Βασιλειάδη, για τους αμερόληπτους τακτικούς δικαστές, μπράβο και στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τους δικαστές, αλλά και την απόφαση την οποία πήρε. Από δω και πέρα επειδή τα μπράβο θα τα εισπράξετε με τον τρόπο που εμείς πήραμε την αυτήν την απόφαση, να θυμάστε ένα πράγμα κύριοι: Από την στιγμή που δεν κάνατε το αυτονόητο, πλέον θα πρέπει να αντιληφθείτε το δυσνόητο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».
Είναι απόφαση στοχοποίησης και εξαφάνισης τον ομάδων της Θεσσαλονίκης, πλην του ΠΑΟΚ; Γιατί και ο Αρης ζητούσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και έμεινε εκτός για να κρατήσουν τον Λεβαδειακό.
«Εγώ σας λέω πως και ο Αρης δεν είχε καμία δουλειά να ασχοληθεί με το εάν πρέπει να πέσει ο Ηρακλής, από τη στιγμή που δεν προβλεπόταν από πουθενά να πέσει. Από τη στιγμή που παρανόμησαν και έριξαν τον Ηρακλή, σταματάει κάθε λογική. Αν θέλαν να «φάνε» τον Αρη για να ευνοήσουν τον Κομπότη αυτό φάνηκε εξ αρχής. Καταλάβετε πως αυτοί που εκλέξαμε από τη Βόρειο Ελλάδα, με ένα και μόνο στόχο, να τηρήσουν τους νόμους, απέτυχαν παταγωδώς.
Αν υπάρχει φιλότιμο, θα πρέπει να παραιτηθούν αυτοί οι κύριοι και πρώτους από όλους ο κ. Βασιλειάδης. Αν θεωρεί πως είναι υφυπουργός, με αυτές τις αποφάσεις και αυτόν τον άνθρωπο θα πρέπει αν τον «αγκαλιάσει» ο κόσμος ως εξυγιαντή, θέλω άλλα 500.000 μνημόνια και θέλω για μπροστάρηδες και εξυγιαντές αυτού του τόπου, γιατί μάλλον είναι οι καταλληλότεροι, τον Αχιλλέα Μπέο, τον Γκαγκάτση και τον Μητρόπουλο. Να ξανά έρθει αυτή η «εκκλησία» του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί τελικά μόνο ένας χορηγός θα πρέπει να το πάρει τηλεοπτικός και αυτή είναι η Sirina Productions».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα