Eνα νέο ποδοσφαιρικό στολίδι απέκτησε η Λήμνος (pics)

Gazzetta team
Eνα νέο ποδοσφαιρικό στολίδι απέκτησε η Λήμνος (pics)

bet365

Eνα πολύ όμορφο γήπεδο απέκτησε το χωριό Κοντοπούλι στη Λήμνο, αλλά και η ευρύτερη περιοχή, μετά από τη δωρεά του Παντελή Μπούμπουρα.

Ο Παντελής Μπούμπουρας είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Επιχειρήσεων Ουκρανίας και δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία στον τομέα των κατασκευών, κυρίως στην Οδησσό και τη Μαριούπολη. Επίσης κρατάει την ελληνική φλόγα αναμμένη στην Ουκρανία, ενώ έχει καταγωγή από τη Λήμνο και δεν ξεχνά ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αυτός είναι και ο λόγος που πήρε την απόφαση να ανακατασκευάσει το γήπεδο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Κοντοπούλι της Λήμνου. Με δικά του έξοδα, τοποθετήθηκε πλαστικός τάπητας, μπήκαν πλαστικά καθίσματα στις κερκίδες, ενώ θα γίνουν και άλλες εργασίες, προκειμένου να αποτελέσει μία ποδοσφαιρική «κυψέλη» της Λήμνου.

Τα εγκαίνια του γηπέδου έγιναν με φιλικό της ομάδας βετεράνων του Ολυμπιακού με τους παλαίμαχους της Λήμνου, ενώ μετά το τέλος του ματς, έγιναν τα αποκαλυπτήρια από το Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη, της τιμητικής πλακέτας που τοποθετήθηκε στο γήπεδο, για την προσφορά του Παντελή Μπούμπουρα.

 

Τελευταία Νέα