Στηρίζουν τον Ηρακλή Πατουλίδου-Τζιτζικώστας

Στηρίζουν τον Ηρακλή Πατουλίδου-Τζιτζικώστας

Gazzetta team
Στηρίζουν τον Ηρακλή Πατουλίδου-Τζιτζικώστας

bet365

Απόστολος Τζιτζικώστας και η Βούλα Πατουλίδου εξέφρασαν την πίστη που έχουν στη δικαιοσύνη και ζήτησαν να αντιμετωπιστεί ο Ηρακλής με ισοτιμία.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, πήραν θέση για το θέμα του Ηρακλή ενόψει του διοικητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Μάλιστα, έκαναν την παρακάτω κοινή δήλωση:

«Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην ελληνική δικαιοσύνη που ως θεματοφύλακας της ισονομίας, θα αποτρέψει την όποια απόπειρα άνισης μεταχείρισης του Ηρακλή. Ζητάμε να τηρηθεί ο νόμος για όλες τις ομάδες, με κριτήρια ισοτιμίας. Δεν δεχόμαστε αδικίες σε βάρος των ομάδων μας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς να σεβαστούν και να εφαρμόσουν το νόμο, χωρίς διακρίσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς προκατάληψη, με σεβασμό στην ιστορία του Ηρακλή και το φίλαθλο πνεύμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα