Ελπίζει ακόμη σε Ντεφούρ ο Χάσι

Gazzetta team
Ελπίζει ακόμη σε Ντεφούρ ο Χάσι

bet365

Ο Ντεφούρ παραμένει ο διακαής πόθος του Χάσι, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού ακόμη να τρέφει ελπίδες για υλοποίηση της εν λόγω μεταγραφής.

Ο Χάσι ακόμη δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τον Ντεφούρ. Το πιο δυνατά όνομα που έχει παίξει τη φετινή μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Ντεφούρ.

Ωστόσο, στην πορεία ατόνησε το θέμα το οποίο όμως όχι μόνο έχει έρθει εκ νέου στο προσκήνιο αλλά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας ακόμη ελπίζει στο να ντύσει τον Βέλγο μέσο στα ερυθρόλευκα.

Θυμίζουμε πως ο άξονας του Ολυμπιακού έχει... πολυκοσμία με τους Ρομαό και Σιώπη να παίζουν στο «6» ενώ αναμένεται κι η μεταγραφή του Ζιλέ (αναμένεται αποχώρηση του Ζντιέλαρ). Στο «8» παίζουν Ταζχτσίδης, Μάρτινς, ενώ εκεί παίζει κι ο Ανδρούτσος τη στιγμή που αναμένεται να αποκτηθεί κι ο Όφοε.

Wimbledon, Υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα* (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα