Ο νέος Ολυμπιακός του Χάσι (pic)

Ο νέος Ολυμπιακός του Χάσι (pic)

Ο νέος Ολυμπιακός του Χάσι (pic)

bet365

Ο νέος Ολυμπιακός του Χάσι παίρνει την μορφή που θέλει ο προπονητής του και το Gazzetta.gr επιχειρεί μία πρώτη... ανάγνωση της 11άδας με τα νέα πρόσωπα.

Εννοείται πως είμαστε ακόμα σε διαδικασία μονταρίσματος της ομάδας και ο Χάσι έχει να δει και να αποφασίσει για πολλά ακόμα και ενώ έχει μπροστά του και 3 φιλικά στο Βέλγιο και τουλάχιστον 1 μετά στην Αθήνα.

Ωστόσο σιγά σιγά το... παζλ του ρόστερ μπαίνει στην θέση του. Ας δούμε λοιπόν μία προσέγγιση 11άδας για τη νέα χρονιά με βάση τα πρόσωπα που ήρθαν αλλά και είναι να κλείσουν αλλά και τις προτιμήσεις του Χάσι. Κάτω από τα γκολπόστ ο Καπίνο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ομάρ, τον οποίο έχει μεγάλη εκτίμηση ο Κοσοβάρος προπονητής και αριστερά ο Κούτρης. Κέντρο άμυνας ο Βούκοβιτς - που φαίνεται πως κλείνει - με τον Ρέτσο και ενώ και ο Σισέ έχει αφήσει πολύ καλή εικόνα. Ο Μποτία υπάρχει ως επιλογή αλλά ο ερυθρόλευκος τεχνικός αρέσκεται πιο πολύ στους μικρούς. Για εξάρι η βασική του επιλογή ο Ρομαό και ο εκλεκτός του για οκτάρι ο Οφόε. Επιτελικός ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Μάριν και Καρσελά και φορ ο Εμενίκε.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Είναι βέβαια προφανές πως θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ και πιθανές νέες αλλαγές δεδομένων. Ωστόσο ο Χάσι έχει δείξει από νωρίς τις προτιμήσεις του αλλά και τους παίκτες που έχει σε 2ο πλάνο. Δείτε πιο κάτω και τα σχετικά πρόσωπα σε διάταξη 4-2-3-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα