«Βλέπει» Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός (vids)

«Βλέπει» Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός (vids)

Νίκος Αθανασίου
«Βλέπει» Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός (vids)

bet365

Την περίπτωση του 24χρονου περιφερειακού επιθετικού της Κορίνθιανς, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του στο επιθετικό κομμάτι.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, είναι ο Λουτσιάνο. Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό της Κορίνθιανς, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στις πτέρυγες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το «τριφύλλι» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή. Οι προσπάθειες που γίνονται είναι μεγάλες, ώστε τελικά οι «πράσινοι» να καταφέρουν να φέρουν στην Ελλάδα τον διεθνή με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας, επιθετικό.

Ο Λουτσιάνο ντα Ρότσα Νέβες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, η Λεγανές, τον απέκτησε ως δανεικό από την Κορίνθιανς και εκεί σε 27 συμμετοχές σκόραρε 2 φορές. Η Κορίνθιανς, τον είχε αποκτήσει από την Άβε το 2014, ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός άρχισε την καριέρα του στην Γκοϊανιένσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα