«Ο Κανάλες ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Ο Κανάλες ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό»

bet365

Οι Ισπανοί εμπλέκουν τον Σέρχιο Κανάλες με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο παίκτης αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να πάρει την απόφασή του για τη συνέχιση της καριέρας του...

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ντρόχεντα – Φιν Χαρπς, αν ο Μόρισεϊ σκοράρει (21+).

Ο 26χρονος χαφ της Ρεάλ Σοσιεδάδ, έχει εκφράσει την επιθυμία του ν' αποχωρήσει από το «Ανοέτα» το φετινό καλοκαίρι, η Μπέτις παρακολουθεί πολύ στενά την υπόθεση, ενώ πλέον, ο ισπανικός Τύπος βάζει και τον Ολυμπιακό στο «παιχνίδι» για τον ποδοσφαιριστή.

Ο πρόεδρος της Σοσιεδάδ, Χοκίν Απεριμπάι, σε συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη, ανέφερε ότι ακόμα δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Κανάλες, όμως αν προκύψουν, θα εξεταστούν διεξοδικά ώστε να προκύψει μια συμφέρουσα κατάληξη και για τον παίκτη και για την ομάδα, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Ισπανός διεθνής με την εθνική ομάδα Ελπίδων της πατρίδας του, κοστολογείται στα 2 εκατ.ευρώ, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ράσινγκ Σανταντέρ, έπαιξε και με το ανδρικό τμήμα του συλλόγου, ενώ έχει περάσει επίσης από τις Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας το 2013, ενώ έχει και μετάλλιο Κυπελλούχου, από το 2011, με τη «βασίλισσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα