Ο Βιάνα στην Μπράγκα!

Ο Βιάνα στην Μπράγκα!

Ο Βιάνα στην Μπράγκα!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την επόμενη ομάδα του Μπρούνο Βιάνα.

Γκάλγουεϊ – Λίμερικ με επιστροφή, αν ο Ογκμπένε σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Άμα λάχει, βρήκε ομάδα και γρήγορα και καλή ο Μπρούνο Βιάνα!

Ο νεαρός Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, θα παίξει την νέα σεζόν στην Μπράγκα, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με οψιόν αγοράς 3 εκ. Ευρώ! Μην ξεχνάμε ότι αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, καθώς είχε αγοραστεί με περίπου 2 εκ. Ευρώ από την Κρουζέϊρο.

Ο Βιάνα είχε αγορά στην Πορτογαλία και λόγω της γλώσσας, που θεωρητικά τουλάχιστον θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πιο εύκολα, αλλά κι επειδή τον έχει εμπιστευθεί ένας Πορτογάλος προπονητής όπως ο Πάουλο Μπέντο, τόσο στην Κρουζέϊρο, όσο και στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα είναι κάτι ιδιαίτερο για τον Βιάνα ότι στην Μπράγκα θα είναι για πρώτη φορά χωρίς προπονητή τον Μπέντο! Σε μία ομάδα, όμως, που έχει στο ρόστερ της καμιά δεκαπενταριά Βραζιλιάνους!

Θα χρειαστεί βέβαια δουλειά ο 22χρονος αμυντικός, αφού πλάκα πλάκα έχει να παίξει μπάλα σχεδόν πέντε μήνες, αφού τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 26 Φλεβάρη το Ολυμπιακός-Πανιώνιος, λίγο πριν φύγει ο Μπέντο δηλαδή από τους πρωταθλητές. Στη συνέχεια δεν τον εμπιστεύθηκαν ποτέ ούτε ο Βούζας, ούτε ο Λεμονής, αλλά ούτε και τώρα ο Χάσι.

Να δούμε αν θα βρει τον δρόμο του στην Πορτογαλία αυτό το παιδί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.