Ήρθε, υπογράφει και ανακοινώνεται ο... ζογκλέρ Καρσελά! (gTV)

Ήρθε, υπογράφει και ανακοινώνεται ο... ζογκλέρ Καρσελά! (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Ήρθε, υπογράφει και ανακοινώνεται ο... ζογκλέρ Καρσελά! (gTV)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Μεχντί Καρσελά προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να ανακοινωθεί.
Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών στην Super League είναι προ των πυλών. Ο 28χρονος Βελγομαροκινός... ζογκλέρ και εξτρέμ (σ.σ. στην πατρίδα του τον αποκαλούν Λιοντάρι) αφίχθη απόψε στην χώρα μας προκειμένου να κλείσει και τυπικά την Παρασκευή και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο τριών ετών με απολαβές ακόμα και άνω των 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο Μεχντί Καρσελά προφανώς και είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη με δύσκολο παρελθόν πίσω του καθώς από μικρός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ξεχωρίσει και να παίξει ποδόσφαιρο σε τέτοιο επίπεδο. Η άφιξή του στην Αθήνα έγινε στις 20.10 με πτήση από την Φρανκφούρτη.
Σε επίπεδο Εθνικών έχει παίξει σε όλες τις μικρές του Βελγίου και μετά στην μεγάλη. Επέλεξε το Μαρόκο ύστερα όπου έχει από το 2011 16 ματς και 1 γκολ. Σε επίπεδο συλλόγων έχει παίξει σε Σταντάρ Λιέγης απ' όπου ξεπήδησε από τις Ακαδημίες, Ανζί, Μπενφίκα και Γρανάδα. Στην καριέρα του έχει παίξει ως δεξί και αρ. εξτρέμ, δεκάρι, εσωτερικός χαφ δεξιά και αριστερά αλλά και φορ. Με την Σταντάρ είχε 157 αγώνες με 25 γκολ και 24 ασίστ. Με Ανζί είχε 47 αγώνες, 2 γκολ και 8 ασίστ, με Μπενφίκα 29 ματς, 3 τέρματα και 7 ασίστ και με Γρανάδα 24 ματς, 5 γκολ και 1 ασίστ.
Δείτε βίντεο από την άφιξή του, όπως την κατέγραψε η κάμερα του gTV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα