Ο Οτσόα στην Ιμπιζα, ο ΠΑΟΚ περιμένει (pic)

Ο Οτσόα στην Ιμπιζα, ο ΠΑΟΚ περιμένει (pic)

Ο Οτσόα στην Ιμπιζα, ο ΠΑΟΚ περιμένει (pic)

bet365

Ο Μεξικανός βρίσκεται στην Ιμπιζα, όπου προετοιμάζει το γάμο του, ενώ στην Ολλανδία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν την απάντησή του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα είναι έτοιμος να παντρευτεί το μοντέλο, Κάρλα Μόρα, επισημοποιώντας τα έξι χρόνια της σχέση τους, που έχει αποφέρει και δύο παιδιά.

Η στέψη θα γίνει το Σάββατο, παρουσία 500 εκλεκτών καλεσμένων απ’ ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το ζευγάρι εθεάθη στην παραλία της κοσμοπολίτικης Ίμπιζα, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ δεν έχει δώσει οριστική απάντηση στην πρόταση που του έχει γίνει προ καιρού. Προφανώς δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες του ή θέλει να κερδίσει κι άλλο χρόνο.

Γι’ αυτό και ο Λούμπος Μίχελ, που βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον ατζέντη του, δεν έχει καμία απάντηση στο ερώτημα «τι γίνεται με τερματοφύλακα;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα