Μάρκο Σίλβα: «Nα τερματίσουμε πιο ψηλά»

Μάρκο Σίλβα: «Nα τερματίσουμε πιο ψηλά»

Μάρκο Σίλβα: «Nα τερματίσουμε πιο ψηλά»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα οριοθέτησε τους στόχους της Γουότφορντ για τη νέα σεζόν ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον αγγλικό σύλλογο.

Η Γουότφορντ τα τελευταία δύο χρόνια τερμάτισε 13η και 17η αντιστοίχως στην Premier Legaue. Ο Μάρκο Σίλβα θέτει ως στόχο να καταλάβει στη νέα σεζόν ένα καλύτερο πλασάρισμα στην κατηγορία ο αγγλικός σύλλογος.

«Πρέπει να βελτιώσουμε τις επιδόσεις της ομάδας σε σχέση με ό,τι πέτυχε την τελευταία διετία. Νομίζω πως μπορούμε να τερματίσουμε σε υψηλότερη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας για την σεζόν 2017/18».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Χαλ πρόσθεσε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βελτιώσει τους παίκτες του.

«Στόχος μας είναι πάντα η νίκη μολονότι γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο αυτό να συμβεί ειδικά στην Premier League. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή είναι απίθανο να φέρεις σε πέρας τους στόχους σου εάν δεν δουλέψεις σκληρά. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου κάθε μέρα προκειμένου να βελτιωθούν ατομικά αλλά και ως σύνολο οι παίκτες μας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα