Στην Ολλανδία αποκτά μορφή ο νέος Παναθηναϊκός

Στην Ολλανδία αποκτά μορφή ο νέος Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Στην Ολλανδία αποκτά μορφή ο νέος Παναθηναϊκός

bet365

Στο Τέχελεν θα βρίσκεται από σήμερα, Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει τις προπονήσεις του, «χτίζοντας» την ομάδα της νέας σεζόν επί ολλανδικού εδάφους. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στο Irene Sportclub θα προσπαθήσει για το προσεχές διάστημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να βάλει τις βάσεις για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το «τριφύλλι» μετακομίζει από το Κορωπί στην Ολλανδία για λίγες μέρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, περίπου ένα 20ήμερο πριν από την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Με νέα πρόσωπα τους Κολοβέτσιο και Άλτμαν, τους «κομμένους» να συμμετέχουν στην προετοιμασία, αλλά και δίχως Μπεργκ για πρώτη φορά έπειτα από το 2013, ο Παναθηναϊκός θα δουλέψει για το επόμενο δεκαήμερο στο Τέχελεν.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Φλοριάνα – Ερυθρός Αστέρας (21+).

Σε αυτό το διάστημα, θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τις Ολεξάντρια (8/7, 19:00), Κορτράικ (11/7, 19:00) όπου πλέον βρίσκεται στον πάγκο της ο Γιάννης Αναστασίου και Γκεντσλερμπιρλιγκί (14/7, 19:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα