Ο γάμος του Οτσόα στην Ιμπιζα και… ο ΠΑΟΚ

Ο γάμος του Οτσόα στην Ιμπιζα και… ο ΠΑΟΚ

Ο γάμος του Οτσόα στην Ιμπιζα και… ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα δεν έχει απαντήσει, θετικά η αρνητικά, στην πρόταση του ΠΑΟΚ από την Ίμπιζα, όπου βρίσκεται προετοιμάζοντας το γάμο του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπορεί να υποστήριζαν στο Χορστ της Ολλανδίας, το βράδυ της Τρίτης (04/07), πως το τελεσίγραφο προς τον γκολκίπερ της εθνικής ομάδας του Μεξικό εκπνέει το μεσημέρι της Τετάρτης (05/07), ωστόσο το θέμα φαίνεται να μην έχει κλείσει για το «Δικέφαλο».

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν την απάντηση του Οτσόα από την Ίμπιζα, όπου βρίσκεται μαζί με τον ατζέντη του, καθώς αυτό το Σάββατο έχει προγραμματίσει το γάμο του με την σύντροφό του, Κάρλα Μόρα, μητέρα των δύο παιδιών του, Λουτσιάνο και Λουτσιάνα.

Η τελετή θα λάβει χώρα στο κοσμοπολίτικο νησί της Ίμπιζα και θα παραβρεθούν 500 άτομα, μέλη των δύο οικογενειών και φίλοι του Οτσόα από όλο τον κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα