Με τους «κομμένους» στην προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Με τους «κομμένους» στην προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Με τους «κομμένους» στην προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

bet365

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως αναμενόταν, βρίσκονται και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Με 25 παίκτες θα αναχωρήσει την Πέμπτη το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός για το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Σε αυτούς, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» συμπεριέλαβε, όπως είχε γράψει και το Gazzetta.gr και ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, όπως είναι για παράδειγμα ο Τελάντερ, ο Βέμερ, ο Ρινάλντι και ο Ρέις. Αντίθετα δεν είναι στο ρόστερ τόσο ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος όσο και και Ολιβιέ Μπουμάλ.

Αναλυτικά η αποστολή: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Λουκ Στιλ, Κώστας Κότσαρης, Ροντρίγκο Μολέντο, Γιώργος Κουτρουμπής, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Νίκλας Χουλτ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Στέφανος Ευαγγελου, Ράσμους Τελάντερ, Γενς Βέμερ, Ζέκα, Δημήτρης Κουρμπέλης, Λούκας Βιγιαφάνιες, Ρόμπιν Λουντ, Όμρι Άλτμαν, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Χρήστος Δώνης, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Μπουζούκης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Νούνο Ρέις, Γκιγέρμο Μολίνς, Σωτήρης Πίσπας, Λούκας Ρινάλντι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μποέμιαν – Ντάνταλκ (21+).

Όσον αφορά την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, Ζέκα, Μολέντο έκαναν θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο ενώ ο Βιγιαφάνιες ακολούθησε θεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα